MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kelle Paça Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK10'DK
  • PİŞİRME15'DK
  • KİŞİ SAYISI3 Porsiyon

Kelle paça uzun yıllardır varlığını sürdürüp kaselerimizi dolduran lezzetlerden biridir. Ünlü restoranların da menüsünü süsler, mahallenizdeki Adem Abi’nin lokantasının menüsünü de…

Pek ortası yoktur, yani şöyle ki seveni çokça sevip haftada bir tüketir, sevmeyeni kokusuna hatta görüntüsüne dahi dayanamayıp ağzına bile sürmez. Yapımı biraz zahmetli olsa da sonunda sağladığı lezzet dolu faydaları ile adeta zahmet verenlerine teşekkürlerini sunar ve tüm yorgunluğu alır götürür. Bağışıklığı güçlendirmesi, hastalıklara karşı koruması, kemik sağlığına iyi gelmesi gibi özellikleri ile tek başına bir kase kelle paça çorbası, adeta ecza dolabı gibidir. Hadi, şifa ve lezzet dolu bu çorbayı yapmak için daha fazla geç kalmayın. Kelle paça çorbası yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda.

Kelle paça çorbası tarifi, kelle paça çorbası nasıl yapılır, kelle paça çorbası yapımı, evde kelle paça çorbası nasıl yapılır, kolay kelle paça çorbası hazırlanışı, kelle paça çorbası nasıl hazırlarım ve daha birçok soru MigrosTV videolarında cevap buluyor. Bizden ayrılmayın!

Kelle Paça Tarifi
MALZEMELER
  • Hasek Et Kelle Paça

    1 paket
  • yoğurt

    3 yk.
  • yumurta sarısı

    1
  • un

    2 çk.
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Bir tencere içerisine 6 bardak su ve paket içerisindeki kelle paçayı koyun. Ardından ocağın altını yakıp tencere içerisindeki suyun ılınmasını bekleyin.

  • 2. Adım

    Daha sonra terbiye için ayrı bir kapta yoğurt, yumurta sarısı ve unu kıvam alana kadar çırpın.

  • 3. Adım

    Hazırlamış olduğunuz terbiyeye tencere içerisinden sıcak su alarak terbiyeyi karıştırın ve tencere içerisine dökün. Çorba kaynayana kadar karıştırın ve kaynadıktan sonra sıcak servis edin.