Kenton Tatlı Şefi ile Şeker Hamurlu Pandispanya Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,67/5 Toplam: 6 Oy
view 4.757
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kenton Tatlı Şefi ile Şeker Hamurlu Pandispanya Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kenton Tatlı Şefi ile harika lezzetler yaratın! Şeker hamurlu pandispanya tarifimize siz de, çocuklar da bayılacak. Üstelik tadı da sumunu da en iyi pastanelerle yarışacak kadar nefis…

Kenton Tatlı Şefi ile Şeker Hamurlu Pandispanya Yapımı:

1. Vanilyalı pandispanya karışımını derin bir kaseye aktarın. Yumurta ve su ilavesiyle 4 dakika kadar çırpın.
2. Tabanına yağlı kağıt serilmiş 26 cm.lik kelepçeli kek kalıbına hazırladığınız pandispanya karışımını aktarın, üzerini bir spatula yardımıyla düzeltin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, 40 dakika kadar pişirin.
3. Kreması için; küçük boy bir karıştırma kabına aldığınız vanilyalı krema karışımı, soğuk süt ve tereyağını pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. Soğuması için buzdolabına kaldırın.
4. Fırından çıkartıp oda sıcaklığında soğuttuktan sonra kalıbından çıkartın. Kabuğunu soyduğunuz muzu dilimleyin. Kalıbından çıkardığınız pandispanyayı düz bir tabağa alın.
5. Bir bardak ya da küçük bir kalıp yardımıyla yuvarlak şeklinde kesin. Kalp dekorlu şeker hamurunu da aynı şekilde kestikten sonra kenara ayırın.
6. Yuvarlak keklerin üzerine çırpılmış krema sürüp muz dilimleri ve damla çikolataları yerleştirin.
7. Bir kat daha kek kapatıp kalan krema ile üzerini sıvayın. Kestiğiniz şeker hamurlarıyla son dokunuşu yapıp dekor şekerleriyle süsledikten sonra servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER