Keşkek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,00/5 Toplam: 1 Oy
view 2.929
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Keşkek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

En lezzetli ve yöresel lezzet; Keşkek tarifi MigrosTV’de.

Püf noktası:

Pişirme süresini kısaltmak için düdüklü tencere kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Pişirme önerisi: 

Buğdayı bir gece önceden suda beklettikten sonra kullanın.

Keşkek kıvam ve yoğunluğunu damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Keşkek Yapımı:

1. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz aşurelik buğdayı derin bir tencereye alın.
2. Su ve kuşbaşı et ilavesiyle yumuşayana kadar düdüklü tencerede pişirin.
3. Kıvam alıp yumuşayana kadar pişen buğday ve eti, tuz ilavesiyle pürüzsüz bir kıvam alana kadar blenderda çektirin.
4. Tereyağında yakılmış toz kırmızı biber eşliğinde sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER