Kırmızı Soğanlı Palamut Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,46/5 Toplam: 5.750 Oy
view 69.263
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Kırmızı Soğanlı Palamut Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Palamut tarifleri ile devam ediyoruz. Şimdi sırada kırmızı soğan ile harmanlanan enfes bir fırında palamut tarifi var. Tuzlu suda yaşayan enfes, sıkı etli bir balık olan palamutun lezzetine kendinizi bırakmak için videomuza buyurun! “Ben balığı fırında severim!” diyenlerdenseniz bu fırınlanmış lezzeti kaçırmayın deriz!

Kırmızı Soğanlı Palamut Yapımı:

1. Soğanların kabuklarını soyup piyazlık doğrayın.
2. Zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
3. Soğanı fırın kabına yayın.
4. Palamut dilimlerini soğanların aralarına yerleştirin.
5. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ekleyip üzerini yağlı kağıt ile örtün ve 200 dereceye ayarlanmış fırında 25 dakika pişirin.
6. Üzerindeki kağıdı kaldırıp 5 dakika daha pişirin.
7. Sıcak servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER