Palamut tarifleri ile devam ediyoruz. Şimdi sırada kırmızı soğan ile harmanlanan enfes bir fırında palamut tarifi var. Tuzlu suda yaşayan enfes, sıkı etli bir balık olan palamutun lezzetine kendinizi bırakmak için videomuza buyurun! “Ben balığı fırında severim!” diyenlerdenseniz bu fırınlanmış lezzeti kaçırmayın deriz!
Kırmızı Soğanlı Palamut Yapımı:
2. Zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.
3. Soğanı fırın kabına yayın.
4. Palamut dilimlerini soğanların aralarına yerleştirin.
5. Zeytinyağı, limon suyu, tuz, karabiber ekleyip üzerini yağlı kağıt ile örtün ve 200 dereceye ayarlanmış fırında 25 dakika pişirin.
6. Üzerindeki kağıdı kaldırıp 5 dakika daha pişirin.
7. Sıcak servis yapın.