Kıymalı Bezelye Tarifi
9 votes, average: 3,89 out of 59 votes, average: 3,89 out of 59 votes, average: 3,89 out of 59 votes, average: 3,89 out of 59 votes, average: 3,89 out of 5
3,89/5Toplam: 9 Oy
view 15.212
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kıymalı Bezelye Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bugünkü sofranızda minik, yeşil, top şeklinde, faydalı mı faydalı, size çok iyi gelecek kahramanlara yer açmak ister misiniz? Hem yapımı pratik hem de içeriği sağlıklı bir seçenek arıyorsanız sizi minicik haline yığınla fayda sığdıran, en çok da pirinç pilavına yakışan bezelyelerin kıymalı hali ile tanışmaya davet ediyoruz!

Lezzet hikâyemiz şöyle; Mevsimin en güzel, tupturuncu havuçlarını, sapsarı patateslerini ve Migros’un Uzman Kasap kıymasını buluşturuyoruz. Renk cümbüşlü, bol lezzetli ve çok faydalı kıymalı bezelye yemeğini hazır ediyoruz!
Lezzet dozu artırılmış tane tane halleri ile kendini çok iyi anlatan kıymalı bezelyeye bir kaşık verin ve söylediklerini anlayın deriz!

Görünümü ile çocukların, faydaları ile yetişkinlerin kalbini çalacak kıymalı bezelye yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda. Şimdiden afiyet olsun!

Kıymalı Bezelye Yapımı:

1. Soğanları yemeklik doğrayın. Bir tavaya önce yağı ardından ufak küpler halinde doğran ol soğanları ve kıymayı ilave edip güzelce kavurun ardından salçayı ilave edip kavurma işlemine 3-4 dakika daha devam edin.
2. Ardından bezelyeyi ve suyu ilave edip kaynamaya bırakın. Pişmeye yakın garnitürleri ve baharatlarını ilave edip tüm malzemeler iyice pişip özdeşleşene kadar pişirmeye devam edin. Pişince ocaktan alıp servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER