Kıymalı Karnabahar Tarifi
6.124 votes, average: 4,10 out of 56.124 votes, average: 4,10 out of 56.124 votes, average: 4,10 out of 56.124 votes, average: 4,10 out of 56.124 votes, average: 4,10 out of 5
4,10/5Toplam: 6.124 Oy
view 88.683
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Kıymalı Karnabahar Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kıymalı Karnabahar Tarifi, karnabahar ile yapılabilecek pek çok lezzetten sadece biri. “Akşam yemeğinde ne hazırlasam?” derdini ortadan kaldıracak bu kolay yemek tarifi için MigrosTV’ye buyurun!

 

MigrosTV’de birbirinden leziz pilav tarifleri sizi bekliyor; salçalı bulgur pilavı, perde pilavı ve patlıcanlı pilav bunlardan sadece birkaçı…

 

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

 

Kıymalı Karnabahar Yapımı:

1. Karnabaharı çiçek çiçek ayırıp yıkayın.
2. Limonlu suda haşlayın, hafif yumuşayınca süzün.
3. Kıymayı zeytinyağında kavurun.
4. Küp küp doğranmış soğanı ekleyin.
5. Kavrulunca salçasını ekleyin ve bir süre daha kavurun.
6. Domates konservesini ilave edin.
7. Tuz ve baharatlarını ekleyip, karnabaharları da ilave edin.
8. 1 su bardağı kadar su koyup kısık ateşte pişirin.
9. Ocaktan aldıktan sonra dilerseniz maydanozla servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER