Kızarmış Portakallı Müsli Tarifi
6.405 votes, average: 4,57 out of 56.405 votes, average: 4,57 out of 56.405 votes, average: 4,57 out of 56.405 votes, average: 4,57 out of 56.405 votes, average: 4,57 out of 5
4,57/5Toplam: 6.405 Oy
view 59.962
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Kızarmış Portakallı Müsli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Özellikle kahvaltılarda severek tüketilen müsli için bir nevi ezme ya da lapa diyebiliriz. Sade ve meyveli çeşitleri bulunan müsliye bal, yoğurt ya da dilediğiniz meyveyi ekleyebilir, taze bir lezzet elde edebilirsiniz. Tok tutma özelliğine sahip müsli, süt ile de tüketilebilir. Biz bu sefer portakalı kızartarak, değişik bir aroma katmak istedik.

En özel kahvaltılarınız için size ve sevdiklerinize farklı sunumlar yapmaya devam ediyoruz. Mesela ekmek içinde yumurta,  kalpli sosis ya da sufleden omlet kulağınıza nasıl geliyor? Tarifini izlemek için buyurun!

Kızarmış Portakallı Müsli Yapımı:

1. Portakalları tavada altın rengi alana kadar kızartın.
2. Derin bir cam kasede üzerine yoğurt ve meyveli müsli ile servis edin.
3. İsteğe göre üzerine bal ekleyebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER