MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Kremalı Lahana Çorbası Tarifi
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME35'DK
  • KİŞİ SAYISI6 Porsiyon

Lahananın yemeklere kattığı leziz tat bir yana dursun, aslında en buyuk faydası bedenimize. Tok tutma etkisinin olmasi da lahanayı ve lahana çorbalarını rejim listelerinin başı yapıyor elbette. Lahanayı salata haricinde farklı alternatiflerde tüketmek isteyenler icin enfes bir lahana çorbası hazırlıyoruz. İçine kattığımız krema ile farklı tatları harmanlıyor ve ortaya nefis bir tarif çıkarıyoruz.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Kremalı Lahana Çorbası Tarifi
MALZEMELER
  • tereyağı

    120 gr
  • un

    120 gr
  • tavuk suyu

    2,5 lt
  • beyaz lahana

    750 gr
  • krema

    200 ml
  • tuz

    Bir tutam
  • karabiber

    Bir tutam
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Geniş bir tencerede tereyağını eritin ve unu ekleyin,açık kahverengi olana kadar orta ateşte karıştırın.

  • 2. Adım

    Tereyağı,un karışımına yavaşça ve sürekli karıştırarak tavuk suyunu ekleyin

  • 3. Adım

    Lahanaları kabaca kesip tencereye ekleyin ve yumuşayana kadar orta ateşte pişirin.

  • 4. Adım

    Lahanalar yumuşayınca ince blendırdan geçirip tekrardan tencereye alın.

  • 5. Adım

    Krema, tuz, biberini ekleyip karıştırın.