Kremalı ve Mantarlı Bonfile Tarifi
5.763 votes, average: 4,40 out of 55.763 votes, average: 4,40 out of 55.763 votes, average: 4,40 out of 55.763 votes, average: 4,40 out of 55.763 votes, average: 4,40 out of 5
4,40/5Toplam: 5.763 Oy
view 55.477
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Kremalı ve Mantarlı Bonfile Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kremalı ve Mantarlı Bonfile Tarifi ile akşam ne pişirsem derdinden kurtulacaksınız! Bu tarifimizde en iyi etlerden bonfile, kremanın yumuşacık kıvamı ve mantarın kendine has lezzeti kaynaşıyor. Kolay yemek tarifi arayanlar, haydi MigrosTV’ye!

Kremalı ve mantarlı bonfilenin yanına şöyle nefis bir pilav yapmaya ne dersiniz? İşte birkaç öneri; perde pilavı, bulgur pilavı, patlıcanlı pilav.

Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros'tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye'nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye'nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros'taki tüm etler, Gıda - Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C'de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros'ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.

Kremalı ve Mantarlı Bonfile Yapımı:

1. Maydanozları kıyın. Mantarları ince bir şekilde doğrayın. 
2. Soğanları küçük küpler halinde kesin. 
3. Sarımsağı püre haline getirin. Bonfileleri tuzlayıp biberleyin. 
4. Tavayı kızdırıp 1+1/2 yemek kaşığı zeytinyağı dökün ve bonfilelerin iki tarafını yüksek ateşte ikişer dakika pişirip bir kaba alın. 
5. Tavada az yağ kaldıysa 1 yemek kaşığı yağ ekleyin. 
6. Soğanları ilave edip yumuşayana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin, tereyağını ve mantarları da ekleyip biraz pişirin.
7. Sırasıyla hardal, krema, tuz, karabiber ve etlerin suyunu da ekleyip karıştırın sosun kıvamı biraz koyulaşınca altını kısın ve etleri ekleyip istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar pişirin.
8.  Ocaktan almadan önce maydanozları ekleyip karıştırın ve sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER