Kruvasanlı Kek Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 72
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Kruvasanlı Kek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kruvasan, Fransa denince akla gelen ilk lezzetlerden biridir. Kat kat formuyla
göz doldurur, çıtırtısıyla algıları açar, çikolata kremasıyla iştahları kabartır.
Genellikle kahve yanına gelerek kendini daha iyi ifade eder ve daha çok
sevdirir.
Kek; çay sohbetlerinin vazgeçilmezi, tatlı lezzetlerin en pratiğidir. Sadece kısa
bir çırpma aşamasıyla harika sonuçlara ulaştırır. Kuru yemiş, meyve gibi ek
malzemesi ne olursa olsun ona sonsuz bir misafirperverlik yapar ve onunla
kusursuz bir uyum yakalar.
Bu iki lezzetin de gönlümüzde, damağımızda ve midemizde yeri ayrıdır; ancak
bu tarifimizle onları birleştirme zamanı; karşınızda kruvasanlı kek! Dememiz o
ki; bu çay saatinde “Kek mi yesem, yoksa kruvasan mı?” diye düşünmeyip her
ikisini de aynı anda yiyebilir, çıtırlığı ve yumuşaklığı bir arada tadabilirsiniz.
Aynı tariflerden sıkılanların ufkunu açacak, lezzet algısını baştan yaratacak
kruvasanlı kek yapımının detayları videomuzda sizi bekliyor; şimdiden afiyet
olsun!
Kruvasanlı kek yapımı ve daha birçok farklı kek tarifi için diğer videolarımızı da
incelemeyi unutmayın.

Kruvasanlı Kek Yapımı:

1. İlk olarak bir kabın içerisine şeker, yumurta, tarçın, van sütilya ve kremayı ekleyip iyice çırpın.
2. Ayrıca ısıya dayanıklı bir fırın kabına parçalanmış kruvasanları, yaban mersinlerini ve damla çikolatayı ekleyin.
3. Sonrasında yumurtalı üzerine ilave edip karıştırın ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirip servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER