Kurban Bayramı; İyiliğin, paylaşmanın, bir arada olmanın güzelliğini hatırlatan
önemli zamanlardan biridir. Kesilen kurbanlıkların etleri ihtiyaç sahiplerine
paylaştırılır, bol etli sofralar kurulur.
Sıradaki videomuzda Kurban Bayramı sofralarını özel lezzetlerle buluşturmak
için birbirinden pratik et marine yöntemlerini sıraladık. Kurban etlerini nasıl
değerlendirileceğiniz, kurban etlerinden neyi nasıl pişireceğiniz sizin de aklınızı
çok meşgul ediyorsa MigrosTV Şefi Halil Şımır’ın bu 3 nefis marine et tarifi,
derdinize derman olabilir.
Kurban etlerini çok daha nefis ve yumuşacık bir şekilde pişirebilmeniz için
ihtiyacınız olan tüm püf noktalarını videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz.
Şimdiden afiyet olsun, sofralarınızdan bayram havası hiç eksik olmasın!
Et marine yöntemleri, et pişirmenin püf noktaları ve daha birçok etli özel tarif
için bizi takip etmeye devam edin.

EN ÇOK İZLENENLER