Kuşkonmaz Yatağında Somon
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 1 Oy
view 1.776
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Baharın müjdecisi kuşkonmaz ile deniz ürünlerinin en lezzetlisi somon, bir tarifte buluşuyor hem leziz hem de çok faydalı bir öğün arayanları sevindiriyor!

Konuklarınızı ya da ailenizi özel restoranların menüsünden fırlamış bir seçenekle mutlu etmek, üstelik bu seçeneği kendi emeğinizle hazırlamak size de hoş bir fikir gibi geliyorsa uygulamak için detaylara buyurun.

Tarifimiz için öncelikle deniz dalgalarıyla asil bir şekilde savaşan somon balığını buluyoruz ve onun tüm yorgunluğunu dindirmek üzere doğruca mutfağın yolu tutuyoruz.
Mevsimin en taze kuşkonmazlarını, mantar ve bolca soğanla sote ettikten sonra yorgun somonu yatağına yerleştirip fırının sıcaklığında uykuya bırakıyoruz. Sadece 25 dakika uyuttuktan sonra yeter bu kadar deyip mideye doğru yolculuğunu başlatıyoruz. Güzel bir tabakta keyifle sunuyor gözleri de damakları da mutlu ediyoruz.
Hikâyeye dalmak olmaz, gerçeğe dönüştürmek için hemen videomuzu izleyin. Sağlık deposu olan, nefis tarifimiz için şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Bir tavaya tereyağını ekleyip ardından ayıklanmış ve soyulmuş olan kuşkonmazları ilave edin kavurun. Kuşkonmazları pişmeye yakın soğanları ilave edip kavurma işlemine devam edin.
2. Tüm ürünler piştikten sonra baharatları ilave edip karıştırın. Somonu kızgın ızgaraya tavaya ekleyip kızartın.
3. İki tarafınıda pişirip servis ederken tabağa önce kuşkonmazlı soğanlı yatağı üzerinede somonu ekleyip servis edin.
4. Servis önerisi istenirse üzerine hardal dökerek servis edebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER