Kuşkonmazlı Kremalı Somon Balığı, kremanın damak yumuşatıcı tadı ile somon etinin lezzetli dokusunu bir araya getiriyor. Ceviz, kuşkonmaz, mısır, soğan ve kekik ile zenginleşen bu lezzetli yemeği sevdiklerinize keyifle sunacaksınız. Buyurun MigrosTV’ye. Farklı tatları bir araya getirmeyi seviyorsanız, Hürriyet Turuncu Gazete’deki tariflere de göz atmanızda fayda var.
Kuşkonmazlı Kremalı Somon Yapımı:
2. Daha sonra tavada tereyağı ve soğanları soteleyin.
3. İçerisine kuşkonmaz, mısır, ceviz, kekik, karabiber ve tuzu ilave edip soteleme işlemine devam edin.
4. Sebzeleri pişirdikten sonra 1 su bardağı krema ekleyerek 2 dk daha pişirin ve ocaktan tavaya alın.
5. Servis tabağına kremalı sebzeleri alın ve üstüne somon balığını ekleyip servis edin.