Kuzu Gerdan Haşlama Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,76/5 Toplam: 6.160 Oy
view 104B+
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Kuzu Gerdan Haşlama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Kuzu gerdan tariflerimizin en lezzetlilerinden birinde sıra; Defne yaprağının aromatik kokusu ile lezzetine lezzet katılan kuzu gerdan haşlama. Kuzu gerdanın kendine has tadına varacağınız bu enfes ve kolay yemek tarifini izlemek için videomuza hemen tıklayın.

Sağlıklı ve lezzetli et yemeklerinin sırrı iyi ettedir. Migros’tan aldığınız etler güvenilirdir. Migros, Türkiye’nin her yöresinden düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerden Türkiye’nin en büyük işletme kapasiteli kendi tesisine alım yaparak işler. Migros’taki tüm etler, Gıda – Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar %100 veteriner hekim kontrolünde takip edilir. Migros Gıda Güvenliği Sistemi kapsamında 60 kişilik uzman kalite ekibi, 220 kalite kontrol noktasında denetimleri gerçekleştirir. Etler et işletme tesislerinden size ulaşana kadar 0-4 °C’de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır.Migros’ta et reyonları her gün yeniden taze ürünler ile hazırlanır. Migros Perakende Akademisi, Taze Gıda Fakültesi, Et bölümünde eğitim göre kasaplar etleri sizin için hazırlar. Lezzetli, her damağa uygun %100 dana etinden üretilen köfteler, özel soslarla tatlandırılmış fırınlık ya da ızgaralık ve ihtiyacınız olan tüm etler sizin için hazırlanır. İyi et, iyi gelecek demektir.

Kuzu Gerdan Haşlama Yapımı:

1. Patatesleri soyup dörde bölün.
2. Havuçları temizleyip verev dilimleyin.
3. Soğanı temizleyin, kesmeyin.
4. Sıvı yağı tencereye ekleyin ve ısınınca etleri ekleyip, 2-3 dakika pişirin.
5. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin.
6. Sırasıyla havuç, soğan ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin.
7. Limon suyu ve tereyağını ilave edin, karıştırıp ocaktan alın.

EN ÇOK İZLENENLER