Kuzu Külbastı Tarifi
3 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 5
3,67/5Toplam: 3 Oy
view 3.482
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Kuzu Külbastı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Gastronom Pelin Dumanlı, Uzman Kasap ürünleriyle nefis bir külbastı yapıyor… Çıtır pastırma cipsi ve kestaneli beğendi ile lezzetlenen tarifimizin tüm detayları Pelin Dumanlı’dan çok özel püf noktaları ile birlikte MigrosTV’de! Pelin Dumanlı’nın pratik ve çok lezzetli yürek kavurma tarifinizi de kaçırmayın!

Kuzu Külbastı Yapımı:

1. Tereyağını eritin.
2. Unu ekleyip 3-4 dakika kavurun.
3. Küçük doğradığınız kestaneleri ilave edin.
4. Sütü de ekleyip iyice karıştırarak kıvam alıncaya kadar kaynatın.
5. Pastırmayı ince şeritler halinde kesin.
6. Kuzu külbastıyı ızgara tavasında yağsız pişirin.
7. Pastırmayı yağsız tavada çevirerek 4 dakika kadar pişirin.
9. Servis tabağına aldıktan sonra kekikle süsleyin.

EN ÇOK İZLENENLER