Labneli Kayısı Lokmaları Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,66/5 Toplam: 5.125 Oy
view 68.576
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Labneli Kayısı Lokmaları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Labne ile ne tatlılar yaptık bugüne kadar. Bugün ise oldukça farklı bir lezzet ile karşınızdayız; kayısılı lokmalar. Tarifi için buraya buyurun!

Labneli Kayısı Lokmaları Yapımı:

1. Tavayı önceden ısıtın.
2. Küçük bir çay tabağı içine şeker koyun.
3. Kayısıların kesik tarafını şeker içine bandırın ve pişirmeden etkilenmeyen küçük bir pişirme tabağına aktarın.
4. Kayısılar karamelize olana ve sulu bir kıvam alana kadar bir kere döndürerek 3-4 dakika süre ile kavurun.
5. Kayısıları fırından çıkarın. Hafifçe soğumaya bırakın ve üzerlerine ricotta peyniri ve Antep fıstığı yerleştirin.
6. Hemen servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER