Lahanalı Krep Ruloları Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,31/5 Toplam: 6.580 Oy
view 34.538
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Lahanalı Krep Ruloları Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Şişkinlik azaltıcı etkisi olduğu bilinen lahana ile birbirinden özel, pratik ve bir o kadar lezzetli tarifler yapmaya devam ediyoruz. Sırada sofraların sevilen lezzeti krep var. Daha önce pek çok farklı tat ile harmanladığımız krebi bu sefer lahanalı yapıyoruz. Şipşak hazırlayabileceğiniz lahanalı krep ruloları tarifi şimdi MigrosTV’de!

Lahanalı Krep Ruloları Yapımı:

1. Lahana yapraklarını haşlayın.
2. Ayrı bir kapta ince kıyılmış maydanoz ile kaşar peyniri rendesini karıştırın.
3. Krep hamurunu yapmak için, bir kapta bir buçuk su bardağı un, yumurta, süt, sıvı yağı ve tuzu karıştırın.
4. Yapışmaz tavayı çok az yağlayın. Krep hamurundan yarım kepçe alarak tavaya dökün.
5. İki tarafını da kızartın. Ardından krebi düz bir zemine alın.
6. Üzerine haşlanmış lahana yaprağından koyun.
7. İçine hazırladığınız içten koyun.
8. Rulo şeklinde sarın. Rulo yaptığınız krepleri 3 parçaya kesin.
9. Çok hafif yağlanmış bir tepsiye dilimleri dizin.
10. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin.
11. 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER