MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Larissa ile Lezzet Dolu Anadolu: Sakızlı Tarhanalı Çörek
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK30'DK
  • PİŞİRME45'DK
  • KİŞİ SAYISI5 Porsiyon

Larissa Gacemer ile Lezzet Dolu Anadolu MigrosTV’de! Migros Anadolu Lezzetleri reyonundan geleneksel ürünlerle yapılan tarifler, pratik öneriler, keyifli bir sohbet ve ünlü konukların yer alacağı program her Perşembe saat 11:00’de MigrosTV.com ve MigrosTV Youtube kanalında olacak. Larissa Gacemer bu bölümde ünlü şef Ayşe Tüter’i ağırlıyor. Şefimiz Anadolu Lezzetleri reyonundan Seferihisar sakızlı tarhanayla sakızlı tarhanalı çörek yapıyor. Lezzetli tarifler, kolay öneriler, Larissa Gacemer’in konuğuyla keyifli sohbeti için bizi takip etmeye devam edin.

Larissa ile Lezzet Dolu Anadolu: Sakızlı Tarhanalı Çörek
MALZEMELER
  • tarhana

    3 çk.
  • un

  • yoğurt suyu

    1 sb.
  • yumurta

    2
  • kabartma tozu

    1 paket
  • tuz

  • tereyağı

    2 yk.
  • yoğurt

    3 çk.
  • susam

    1 çk.
  • pul biber

  • çörek otu

ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Üç çorba kaşığı tarhananın üzerine, bir su bardağı yoğurt suyunu dökün. Oda sıcaklığındaki tereyağını da ekleyip karıştırın.

  • 2. Adım

    Hazırladığınız karışımın üzerine kalan malzemeleri de ekleyip yoğurun. Kıvamına göre un eklemeye devam edebilirsiniz.

  • 3. Adım

    Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu karışımı sürün.

  • 4. Adım

    Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında, üzerleri kızarana kadar pişirin.