Larissa ile Lezzet Dolu Anadolu: Sakızlı Tarhanalı Çörek
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 2.956
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Sakızlı Tarhanalı Çörek Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Larissa Gacemer ile Lezzet Dolu Anadolu MigrosTV’de! Migros Anadolu Lezzetleri reyonundan geleneksel ürünlerle yapılan tarifler, pratik öneriler, keyifli bir sohbet ve ünlü konukların yer alacağı program her Perşembe saat 11:00’de MigrosTV.com ve MigrosTV Youtube kanalında olacak. Larissa Gacemer bu bölümde ünlü şef Ayşe Tüter’i ağırlıyor. Şefimiz Anadolu Lezzetleri reyonundan Seferihisar sakızlı tarhanayla sakızlı tarhanalı çörek yapıyor. Lezzetli tarifler, kolay öneriler, Larissa Gacemer’in konuğuyla keyifli sohbeti için bizi takip etmeye devam edin.

Sakızlı Tarhanalı Çörek Yapımı:

1. Üç çorba kaşığı tarhananın üzerine, bir su bardağı yoğurt suyunu dökün. Oda sıcaklığındaki tereyağını da ekleyip karıştırın.
2. Hazırladığınız karışımın üzerine kalan malzemeleri de ekleyip yoğurun. Kıvamına göre un eklemeye devam edebilirsiniz.
3. Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu karışımı sürün.
4. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında, üzerleri kızarana kadar pişirin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER