Larissa ile Lezzet Dolu Anadolu: Kayseri Yağlaması
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
2,00/5Toplam: 1 Oy
view 2.944
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Kayseri Yağlaması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Larissa Gacemer ile Lezzet Dolu Anadolu 3. bölümüyle MigrosTV’de! Yöresel tarifler, pratik öneriler, keyifli bir sohbet ve ünlü konukların yer alacağı program her Perşembe saat 11:00’de MigrosTV.com ve MigrosTV Youtube kanalında olacak. Larissa Gacemer İyi Gelecek Elçileri’nden Beyhan Kadayıfçı’yı ağırlıyor. Konuğumuz harika bir Kayseri yağlaması yapıyor. Lezzetli tarifler, kolay öneriler, Larissa Gacemer’in konuğuyla keyifli sohbeti için bizi takip etmeye devam edin.

Kayseri Yağlaması Yapımı:

1. Süt, su, bir yemek kaşığı sıvı yağ, un ve yaş mayayı derin bir kasede yoğurun.
2. Hazırladığınız hamuru tavada pişirin.
3. Soğan, biber, domates, ve salçaları kavurun. Üzerine kıymayı da ekleyip iyice pişirin.
4. Hazırladığınız pişmiş hamurları ve iç harcınızı sırasıyla ekleyin. Afiyet olsun

EN ÇOK İZLENENLER