Larissa ile Lezzet Dolu Anadolu: Dane-i Kıymalı Pilav
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 1.930
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Dane-i Kıymalı Pilav

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Larissa Gacemer ile Lezzet Dolu Anadolu 8. bölümüyle MigrosTV’de! Yöresel tarifler, pratik öneriler, keyifli bir sohbet ve ünlü konukların yer alacağı program her Perşembe saat 11:00‘de MigrosTV.com ve MigrosTV Youtube kanalında olacak. Larissa Gacemer bu bölümde İyi Gelecek Elçileri’nden Serpil Tanyaş’ı ağırlıyor. Konuğumuz lezzetli ve saray mutfaklarına yakışır  “Dane-i Kıymalı Pilav” yapıyor. Lezzetli tarifler, kolay öneriler, Larissa Gacemer’in konuğuyla keyifli sohbeti için bizi takip etmeye devam edin.

Dane-i Kıymalı Pilav Yapımı:

1. Pilav için 2 yemek kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Diğer tencerede de kıymayı kavurmak için 1 yemek kaşığı tereyağını eritin. Daha sonra kıymayı ekleyip kavurmaya başlayın.
2. Yıkanmış pirinci tereyağına ekleyip kavurduktan sonra su ekleyin ve pişmeye bırakın.
3. Sıcak suda bekletilmiş kuru dut ve baharatları kıymanın içine ekleyin. Daha sonra kıymalı harcınız ve pilavı büyük bir tabakta birleştirin. Afiyet olsun.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER