Levrek Marin Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,05/5 Toplam: 4.052 Oy
view 22.130
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Levrek Marin Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Levreğin en güzel dönemi! Daha önce fırında karidesli levrek, levrek tavakaşarlı levrek buğulama ile konuk olmuştuk ziyafet sofralarına. Bu sefer klasik balık tariflerine farklı bir alternatif sunmak istedik. Özel bir yöntem ile pişirdiğimiz, elma sirkesi ve hardal ile farklı bir aroma kattığımız levrek marin tarifimizi mutlaka deneyin! Unutmayın; sağlığınız için #haftadaikigünbalık!

Levrek Marin Yapımı:

1. Balığı temizledikten sonra fileto çıkarın ve parmak uzunluğunda doğrayın.
2. Hardalı bir kaba alın. Bir yandan yağı azar azar üzerine dökerken, bir yandan da çırpma teliyle çırpın.
3. İyice mayonez kıvamına getirdikten sonra limon suyunu ekleyip, karıştırın.
4. En son sirkeyi katıp karıştırdıktan sonra balık ve piyazlık doğranmış soğanı ilave edin.
5. Tüm malzemeyi karıştırın ve bu şekilde 1 gece beklettikten sonra servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER