Levrek Marin
4.053 votes, average: 4,05 out of 54.053 votes, average: 4,05 out of 54.053 votes, average: 4,05 out of 54.053 votes, average: 4,05 out of 54.053 votes, average: 4,05 out of 5
4,05/5Toplam: 4.053 Oy
view 23.720
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
2

Levrek Marin Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Deniz ürünlerini seviyor, levreğin yerini ise her zaman daha bir ayrı tutuyorsanız bu tarif tam size göre! Deniz ürünleri içerisindeki en faydalı seçeneklerden biri olan levreği bu kez soğan, limon, zeytinyağı, elma sirkesi, hardal gibi sihirli malzemelerle kaynaştırıp nefis biz meze haline getiriyoruz. Hafif yaz sofralarına çok yakışacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, sağlığınıza sağlık katacak, balık sevmeyenlerin bile bu fikrini tekrar düşünmesini sağlayacak, her malzemesinde fayda gizli olan levrek marin ile tanışmak için daha fazla geç kalmayın. Tüm malzemelerinizi almak için önce Migros’un yolunu sonra da tarifi uygulamak için derhal mutfağınızın yolunu tutun! Geri kalan tüm detaylar videomuzda, şimdiden afiyet olsun!

Levrek Marin Yapımı:

1. Soğanları inçe ince doğrayın bir kabın içerisinde tuz ile iyice ovun, yıkayıp süzün.
2. Fileto halinde olan levrekleri inçe uzun şekilde doğrayın.
3. Marine için olan tüm malzemeleri bir kabın içerisinde macun kıvamına gelene kadar çırpın.
4. Bu karışıma levrekleri ve soğanları ilave edip en az 2 saat boyunca marine edip servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER