Limon Bezeli Tart Tarifi
5.533 votes, average: 4,72 out of 55.533 votes, average: 4,72 out of 55.533 votes, average: 4,72 out of 55.533 votes, average: 4,72 out of 55.533 votes, average: 4,72 out of 5
4,72/5Toplam: 5.533 Oy
view 75.185
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Limon Bezeli Tart Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Fransız sofralarının sevilen ve sıra dışı tatlarını sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Daha önce labneli çilekli cheesecake ve mozzarella peynirli tavuk sarma ile konuk olduğumuz sofralarınıza şimdi de limon bezeli tart ile geliyoruz. Kolay tart tariflerinden biri olan tarifimizi kaçırmayın deriz!

Limon Bezeli Tart Yapımı:

1. Unu derin bir kaseye eleyin.
2. Üzerine pudra şekeri, kabartma tozu, vanilyayı koyun ve karıştırın.
3. Ayrı bir kasede küp küp kesilmiş sert tereyağını, limon suyunu, limon kabuğu rendesini koyarak karıştırın.
4. Ve bunu unlu karışıma ilave ederek yoğurun.
5. Hamurun üstünü örterek buzdolabında dinlendirin.
6. Beze hamurunu hazırlamak için; yumurta akını, toz şekerle birazda tuz katarak mikserde köpük köpük olana kadar çırpın.
7. Dinlenen tart hamurunu dolaptan çıkartın.
8. Merdane ile tabak büyüklüğünde açarak tart kalıbına yerleştirin, taşan kenar kısımlarını kesin.
9. Üzerine beze hamurunu dökün ve önceden ısıtılmış fırında pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER