Lokum Antrikot Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,29/5 Toplam: 7 Oy
view 8.347
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Lokum Antrikot Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Pelin Dumanlı yine MigrosTV mutfağında harikalar yaratıyor… Bu kez antrikotlar lokum gibi pişiyor ve soframıza lezzet katıyor. Püf noktaları ile birlikte lokum antrikot tarifi Gastronom Pelin Dumanlı ile MigrosTV’de!

Lokum Antrikot Yapımı:

1. Dikdörtgen bir borcama 1 bardak zeytinyağını dökün.
2. Bir çorba kaşığı yoğurdu ilave edin.
3. Kekik dallarını ilave edin.
4. Antrikotları borcama dizin. Her iki tarafını da sosa bulayın.
5. 2 saat ila 1 gün arasında buzdolabında dinlendirebilirsiniz.
6. Etin dinlenmesinin ardından, iyice ısıttığınız tavada her iki tarafını da karabiber ve tuz da ekleyerek kızarana dek pişirin. Etleri dilimledikten sonra 5 dakika daha tavada kızartın, servise hazır.

EN ÇOK İZLENENLER