Lorlu Erişte Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,81/5 Toplam: 6.198 Oy
view 37.916
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Lorlu Erişte Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Lor peynirinin sadeliği, eriştenin yoğun hamuruna karışıyor ve ortaya enfes bir lezzet çıkıyor; lorlu erişte tarifi MigrosTV mutfağında hazırlandı, izleyin. Birbirinden nefis lezzetler MigrosTV’de!

Lorlu erişte tarifimizi beğendiyseniz, bu tarifleri de tez izleyiniz; gül böreği, etli taze fasulye ve patlıcan oturtma.

Lorlu Erişte Yapımı:

1. Tencerede suyu kaynatın erişteleri atmadan önce zeytinyağını ve tuzunu ekleyin.
2. Erişteleri kaynar suya atın ve 8-10 dakika kaynatın.
3. Suyunu çekmesine yakın kuru yaban mersinini ekleyin.
4.  Maydanoz, dere otunu ince ince kıyın, peyniri ezin, cevizi küçük parçalara bölün.
5. Daha sonra diğer tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın.
6. 2-3 dakika daha pişirin sıcak sıcak servis yapın.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER