Malta Eriği Tatlısı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 1.798
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Malta Eriği Tatlısı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Malta eriğinin en az ağaçlardaki görüntüsü kadar lezzetli bir tatlı hazırlayacağız desek, yeterince iştah kabartıcı olur sanırız?

Yeni dünya ismi ile de bilinen malta eriğinin lif açısından zenginliği sayesinde sindirimi kolaylaştırması, cilt ve göz sağlığı için olumlu katkılarda bulunması gibi birçok faydalı özelliği tatlıya karıştırarak harika bir tercih etmiş olacaksınız. Üstelik tıpkı havuç ve bal kabağı gibi A vitamini açısından zenginliği ve kan şekerini aniden yükseltmeyen özelliği ile malta eriği, bir tatlının başına gelebilecek en doğru malzemedir diye düşünmekteyiz. Tarifi uygularsanız size de bu düşüncelerimizi ispatlamış oluruz. Malta eriği tatlısı yapımı hakkında tüm detaylar videomuzda.

Malta eriği tatlısı tarifi, malta eriği tatlısı yapımı, malta eriği tatlısı hazırlanışı, malta eriği tatlısı nasıl yapılır, malta eriğinin faydaları ve daha birçok farklı tatlı tarifi MigrosTV videolarında. Bizi takip etmeye devam edin.

Karadut Şurubu Malzemeleri:

1. Derin bir tencere içerisine karadutlar alınıp üzerine toz şeker ve su eklenip karıştırılır.
2. Orta ateşte pişen dutlar rengini suya salıp kaynamaya başladıktan sonra limon suyunu ilave edip 5 dakika daha kaynatın.
3. Ardından ocaktan alıp bir kabın içerisine süzün. Süzgeçte kalan dutları ezerek kalan suyunu da süzün ve soğuması için bekletin.
4. Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında 2 saat bekletip bardakta servis edin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER