Manca Tarifi
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 1.317
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Manca Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Mutfaktaki en büyük keyiflerinizden biri sebze közlemekse böyle buyurun; sizi
közlenmiş sebzelere doyuracak, pratik mi pratik bir önerimiz var; karşınızda
nefis manca tarifi!
Manca; Rumeli mutfağında çokça yapılan, köz sebzelerin güzel uyumunu
kanıtlayan meze salatadır. Izgara et, köfte, tavuk gibi ana yemeklerin yanında
harika giden mancayı ister kişisel tabakları süsleyen bir eşlikçi isterseniz de
ortaya bir salata olarak tercih edebilirsiniz.
Doğranmış taze domates, kıyılmış maydanoz, mis kokulu sarımsak ve
baharatlarla son derece kolay bir şekilde hazırlanan manca için siz de bir tabak
ayırın.
Buram buram köz kokusuyla lezzet şölenine davet eden manca nasıl yapılır,
tüm detaylarıyla videomuzdan öğrenebilirsiniz; şimdiden afiyet olsun!
Manca tarifi ve daha birçok köz sebzeli, yöresel tarif için bizi takip etmeye
devam edin.

Manca Yapımı:

1. İlk olarak biberleri ve patlıcanları közlemek için fırın tepsisine alıp patlıcanları bir çatal yardımı ile delerek, önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 30-35 dk kadar pişirin.
2. Piştikten sonra kabuklarını soyup bıçak darbeleri ile iyice ufaltın.
3. Ardından bir kabın içerisine alarak ince kıyılmış maydanoz ve domatesleri ekleyin ardından baharatları da ekleyip karıştırın ve buzdolabında soğutup servis edebilirsiniz. Servis ederken limon suyu ilave ederek servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER