Mandalina Reçeli Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,50/5 Toplam: 4 Oy
view 5.580
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

Mandalina Reçeli Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tam mevsimi! Buram buram sağlık kokan mandalinaları, kahvaltı sofralarınıza da taşıyın. Mandalina reçeli tarifi MigrosTV’de. Kolay, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler, reçel tarifleri, salata, çorba, tatlı, et, tavuk, balık tarifleri, ev yemekleri, hamur işleri, pasta, börek, poğaçalar, kahvaltılıklar, sıcak ve soğuk içecek tarifleri, MigrosTV’de kısa ve keyifli videolarla sizi bekliyor.

Püf: Mandalinaların acı olmaması için mutlaka beyaz kısımları soyulmalı. Pişince kabukların ayrılmaması için İnce kabuklu mandalinalar tercih edilmeli.

Mandalina Reçeli Yapımı:

1. Mandalinaları ayıklayıp dilimlere ayırın.
2. Beyaz kısımlarını çok iyi temizleyin.
3. Tencereye koyup üzerine şeker ile mandalina suyunu ilave edin ve kaynamaya bırakın.
4. Kaynamaya başlayınca limon suyunu ve tereyağını ilave edin ve 10 dakika daha kaynatın.
5. Sıcakken kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapatarak ters çevirin.
6. Soğuduktan sonra serin bir yerde muhafaza edin.

EN ÇOK İZLENENLER