Mantı Çorbası Tarifi
4 votes, average: 1,25 out of 54 votes, average: 1,25 out of 54 votes, average: 1,25 out of 54 votes, average: 1,25 out of 54 votes, average: 1,25 out of 5
1,25/5Toplam: 4 Oy
view 12.219
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Mantı Çorbası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Klasik mantı lezzetinden daha farklı bir tat denemek ister misiniz? Mantı çorbası tarifi MigrosTV’de. Daha fazla çorba tarifleri için MigrosTV çorba tariflerine göz atabilirsiniz. Kolay, pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler, salata, çorba, tatlı, et, tavuk, balık tarifleri, ev yemekleri, hamur işleri, pasta, börek, poğaçalar, kahvaltılıklar, sıcak ve soğuk içecek tarifleri, MigrosTV’de kısa ve keyifli videolarla sizi bekliyor.

Pişirme önerisi:
Arzu ettiğiniz baharatları ekleyebilir, ev yapımı mantı ya da silor denilen kuru yufka ruloları kullanabilirsiniz.

Mantı Çorbası Yapımı:

1. Zeytinyağı ve tereyağını geniş bir tencerede kızdırın. Bol suda yıkayıp fazla suyunu süzdürdüğünüz küçük doğranmış kuşbaşı dana etlerini ekleyip renk alana kadar kavurun.
2. Biber ve domates salçalarını ekleyip kokusu çıkıp renk alana kadar kavurma işlemini sürdürün. Nane ve tuz ilavesiyle çeşnilendirin.
3. Sıcak suyunu eklediğiniz çorbayı; mantı ve haşlanmış nohut ilavesiyle kısık ateşte, mantılar açılana kadar yaklaşık 10-12 dakika kadar pişirin. Ocaktan aldığınız çorbayı sıcak olarak servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER