Mantının iyisi için şehrin en özel restoranlarını araştırıp uzun uzun yollar
gitmenize artık gerek yok; çünkü sıradaki videomuzda Halil Şef’ten nefis
mantının sırrını dinleyeceksiniz!
Çıtır çıtır, içi bol kıyma dolu bir mantı tüm iştahları kabartmaya yeter. Üzerine
gezdirilen bol sarımsaklı yoğurt ve bol yağlı sosla da tamamlanınca tabak tabak
yense doyulmaz. Yemesi pek keyifli olsa da yapılması da bir o kadar
zahmetlidir. Hele ki yemek pişirmeyi sevmeyenler için tercih edilmesi hiç kolay
değildir. Tabii, Mantı-Ye’nin nefis mantılarından önce!
Mantı-Ye’nin katkı maddesi kullanılmadan, dana kıyması ve geleneksel
yöntemlerle hazırlanan mantıları yardımınıza koşuyor ve sizi en kısa yoldan en
nefis mantıya ulaştırıyor.
Şef Halil Şımır’ın anlatımı, Mantı-Ye’nin pratikleştiren katkılarıyla kızarmış mantı
nasıl yapılır, videomuzda sizi bekliyor. Şimdiden lezzet dolu dakikalar dileriz!