Meyveli Sandviç Tarifi
6.259 votes, average: 4,70 out of 56.259 votes, average: 4,70 out of 56.259 votes, average: 4,70 out of 56.259 votes, average: 4,70 out of 56.259 votes, average: 4,70 out of 5
4,70/5Toplam: 6.259 Oy
view 68.949
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Meyveli Sandviç Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Canınız sandviç mi çekti? Peki, sandviçinizi nasıl alırdınız? Mesela bu sefer meyveli olsa? Bakın vanilya kokusunun tüm mutfağınızı saracağı bu enfes meyveli sandviçi nasıl yaptık!

MigrosTV’de nefis sandviç tarifleri sizi bekliyor; hindi sosisli sandviç, yumurtalı pastırmalı sandviç, avokado soslu sandviç.

İyi Tarım, İyi Gelecek!

Analizi yapılmış toprağa, kayıt altına alınmış fideler ekilir.
Ziraat mühendisleri denetiminde, yeterli miktarda, reçeteli zirai ilaçlama yapılır.
Ruhsatlı gübreler gerektiği kadar kullanılır.
Üretimde kullanılacak su analiz edilir ve bitkinin ihtiyacı kadar kullanılır.
Hasat esnasında ilaç kalıntı analizi yapılır. Hasat zamanında temizlik ve hijyen kurallarına uyulur.
Tüm üretim süresince çevre ve insan sağlığına duyarlılık esastır.
Sertifikasyon kurallarına uyan denetim kuruluşlarına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yetki verilir.
Tarladan rafa kadar kayıt altına alınan her üretim aşaması bu yetkilendirilmiş kuruluşlar tarafından denetlenir ve sertifikalandırılır.
Sertifikalandırılmış, sağlıklı ürünler satışa sunulur.

Meyveli Sandviç Yapımı:

1. Sütü geniş bir kaba alın. Üzerine yaş maya, şeker ve suyu ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. 
2. Yumurtaları, margarini ve vanilyayı ekleyin. 
3. Unu azar azar ekleyip yoğurun. 
4. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp fırın tepsisine dizin.
5. Üzerini örterek mayalanmaya bırakın. 
6. Mayalanan hamurları 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. 
7. Soğumaya bırakın. 
8. Soğuyan pufları enlemesine ortadan ikiye kesin ve alt parçaya çilek reçeli sürün. 
9. Kremayı katılaşıncaya kadar çırpın ve krema sıkma torbasına doldurarak reçelli parçaların üzerine sıkın. 
10. Çilek dilimlerini yerleştirip üst parçayı üzerine kapatın. 
11. Pudra şeker serpiştirerek servis yapın.

EN ÇOK İZLENENLER