Migros’tan aldığınız etlerin nasıl bu kadar sağlıklı ve lezzetli olduğunu hiç merak ettiniz mi? Sırrımız Türkiye’nin en büyük taze et işleme tesisinde.
Migros Perakende Akademisi Taze Gıda Fakültesi Et Bölümü‘nde uzmanlaşan kasaplarımız, ürün ve hizmetlerimizin size her anlamda iyi gelmesi için durmadan çalışan ekiplerimiz ve tüm aşamalarını kontrol ettiğimiz üretim sürecimiz. Sizlere en iyisini sunmak için dana ve kuzularımızı Türkiyenin dört bir yanındaki sürekli denetlediğimiz çiftçilerden alıyoruz.
Kesimler veteriner hekimlerimizin kontrolünde yapılıyor ve etler Türkiye’nin en modern taze et işleme tesisinde işleniyor. Karkas etlerin depoya aktarılması veteriner hekimlerin kontrolüyle gerçekleşiyor. Tüm aşamalar dünya standartlarına uygun olarak gıda mühendisleri ve teknikerleri eşliğinde 220 kontrol kriterinden geçiyor. Uzman Kasap tarafından, son teknoloji kullanılarak, iyi etimiz her damak tadına göre ayrı işleniyor ve şekil veriliyor.
İyi et sofranıza da sağlığına da iyi gelecek. Migros size iyi gelecek!