Ekmek, soframızın temel gıdalarından biridir. Günün hiçbir öğününde bizi yalnız bırakmaz. Ancak durum böyle olunca her gün, hatta her öğün aynı ekmeği yemekten sıkılabiliriz. Eğer siz de yenilik arayan, “Ekmek bile olsa acımam vazgeçerim!” diyen biriyseniz bu tarifimiz için tüm algılarınızı açın! Çünkü bu tarifte sizi eğer ki büyüklerinizden de öğrenmediyseniz yepyeni bir ekmek çeşidi ile tanıştıracağız. Karşınızda mısır ekmeği!
Tencerede kaynayan mısır kokusunun karşı konulamaz etkisini bir ekmeğe sığdırmaya hazırsanız; sağlıklı mı sağlıklı, tereyağına, reçele, peynire çok mu çok yakışan mısır ekmeğini hayatınıza katmak için daha fazla geç kalmayın deriz.
Kıyır kıyır lezzeti, mis gibi kokusu ile ister kahvaltılarınızı ister çay saatlerinizi süsleyin, bir kere deneyip bir daha ondan vazgeçemeyeceğinizden eminiz. Üstelik evin büyüklerinin de mısır ekmeğini daha bir ayrı ayrı seveceğini biliyoruz!
Alışılmışın dışında bir ekmeği kendi ellerinizle hazırlamak, mısır ekmeği yapımını öğrenip lezzet peşindeki herkesi gülümsetmek için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!