Mükemmel Bonfile Pişirme Kılavuzu
3 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 3 Oy
view 2.238
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Bonfile Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Özel bir akşam yemeği daveti verecekseniz ana yemek için aklınıza gelen ilk seçenekler, genellikle kırmızı et ailesinden oluşur.
Sevdiğiniz insanlarla dolu bir sofra için ana yemeğin kırmızı etten oluştuğu nefis bir menü hazırlarsınız. Şöyle güzelce marine edilmiş yumuşacık kıvamdaki etin yanına pirinç pilavı, patates püresi, çeşitli yeşillikler bir de güzel bir içecek kondurduğunuzda sofranın keyifsiz ya da tatsız olması neredeyse imkânsızdır. İşte o özel sofralar için seçilen alternatiflerden birine yoğunlaşacağız şimdi. Evet, bonfile.

Bonfile, kırmızı etin en lezzetli hallerinden biri olsa da pişirme aşamasında gerekenlere dikkat edilmediğinde çok sert ve lezzetsiz bir hâl alabilir. Bu nedenle hem bonfilenin lezzetini hem de yemek keyfinizi kaçırmamak için pişirirken ve pişirme öncesinde dikkat etmeniz gerekenleri iyi bu videoda anlattık. Mükemmel bir bonfile pişirmek için bu kılavuzu incelemeden mutfağa girmeyin deriz! Tüm detaylar için hemen videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Mükemmel bonfile pişirme kılavuzu tüm püf noktalarıyla MigrosTV’de.

Püf Noktası

  • Etleri oda sıcaklığında kullanın ve her zaman taze et kullanın.
  • Kullanılan tavanın mutlaka en yüksek derece olması gerekir.
  • Döküm tava kullanmak etin pişme kalitesini arttırır.
  • Etleri mühürlemek her zaman etin kendi suyunun içinde kalmasını ve yumuşak olmasını sağlar. Mühürleme işlemi etin heryeri İçin en fazla 2 dakika olmalıdır.
  • Eti çok fazla çevirmemek gerekir.
  • Et piştikten sonra 3-4 dakika dinlendirmek etin daha da yumuşak olmasını sağlar.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER