Mükemmel Et Kavurma Kılavuzu
3 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 53 votes, average: 4,33 out of 5
4,33/5Toplam: 3 Oy
view 1.598
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
3

Et Kavurma Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tane tane dökülen, bembeyaz pirinç tanelerinin en iyi arkadaşıdır nefis et kavurma. Özellikle bayram sofralarının aranan ismidir. Her bir lokmasını çiğnerken mest olunur. Güzel bir lavaş arasına da doluşturulsa nefis olur, pilavın ya da su böreğinin yanına da konsa enfes olur!

Peki mükemmel et kavurma nasıl pişirilir? Et kavurmanın lezzetini, yemek keyfinin dozunu artırmak için et kavurma pişirmenin detaylarını bu videomuzda derledik.
Kavurmanın hakkını vermek, önce damaklarınıza sonra midelerinize bayram ettirmek için bu kılavuzu incelemeden işe girişmeyin deriz.

Et kavurma yaparken nelere dikkat edilmelidir, et kavurmanın daha lezzetli olması için püf noktaları nelerdir, et kavurmanın sertleşmemesi, yumuşacık olması için ne yapılmalıdır? gibi gerekli olan tüm soruların cevapları için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden keyifli bir sofra dileriz!

Mükemmel et kavurma kılavuzu, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Et Kavurmanın Püf Noktaları

  • Soğanları şekeri çıkana kadar pişirin.
  • Etleri suyunu çekinceye kadar kavurun.
  • Yüksek ateşte pişirmeye dikkat edin.
  • Etin sertliğine göre su ilave edebilirsiniz.
  • Etin sertleşmemesi için tuzu en son ilave edin.

Et Kavurma Yapımı:

1. Tüm sebzeleri küp küp doğrayın.
2. Saça tereyağını ekleyin.
3. Soğanı ve sarımsağı ekleyip çevirin.
4. Renk alınca etleri ekleyin.
5. Yumuşayana kadar pişirin.
6. Domatesler, biberler ve tuz hariç baharatları ekleyin.
7. Piştikten sonra altını kapatıp tuzu ekleyin.
.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER