Mükemmel Balık Pişirme Kılavuzu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 569
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Balık sezonunun açılmasını dört gözle bekleyenler, balıkları en çok fırında pişen halleriyle tüketmeyi sevenler; bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın!

Hafif bir akşam yemeğinin gözde seçeneği, yüksek kolesterol düşmanı, iyi bir hafıza dostu olan nefis balık çeşitlerini marine edebilmenin tüm inceliklerine ulaşabileceğiniz, lezzet sırları ile dolu bu kılavuzun bizim kullandığımız levrek dışındaki balık çeşitleri için de size yol göstereceğinden eminiz.

Siz de fırında balık nasıl yapılır, balık marine etmek için gerekli malzemeler nelerdir, fırında pişirilecek balık nasıl marine edilmelidir? gibi soruların cevaplarını arıyorsanız videomuzu hemen izleyin. Keyifli seyirler ve kolaylıklar!

YAPILIŞI:

1. Temizlenmiş levrekleri bir tabağa alıp içerisine dedene yaprağı ve taze kekikleri ekleyin. Üzerine zeytinyağ, soya sosu ve karabiberi ekleyip başlığınızın her yerine sosu yedirin.
2.30. dk kadar dinlendirip yağlı kağıt serili bir fırın kabının içerisinde 180 derecelik fırında 25-30 dk pişirip servis edin.
3. Balığınız mutlaka taze olmalı.
4. Sosunuzun balığın her yerine ulaşmasını sağlayın.
5. Mutlaka sosu sürüp biraz dinlendirin.
6. Fırının önceden ısıtılmış olmasına dikkat edin.
7. Balığınızın yapışmaması için mutlaka yağlı kağıt kullanın.
8. Taze baharatlar kullanmak balığınızın lezzetini arttırır.
9. Balığınızı fansız programda pişirin.

EN ÇOK İZLENENLER