MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Mükemmel Balık Pişirme Kılavuzu
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK0'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

Balık sezonunun açılmasını dört gözle bekleyenler, balıkları en çok fırında pişen halleriyle tüketmeyi sevenler; bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın!

Hafif bir akşam yemeğinin gözde seçeneği, yüksek kolesterol düşmanı, iyi bir hafıza dostu olan nefis balık çeşitlerini marine edebilmenin tüm inceliklerine ulaşabileceğiniz, lezzet sırları ile dolu bu kılavuzun bizim kullandığımız levrek dışındaki balık çeşitleri için de size yol göstereceğinden eminiz.

Siz de fırında balık nasıl yapılır, balık marine etmek için gerekli malzemeler nelerdir, fırında pişirilecek balık nasıl marine edilmelidir? gibi soruların cevaplarını arıyorsanız videomuzu hemen izleyin. Keyifli seyirler ve kolaylıklar!

Mükemmel Balık Pişirme Kılavuzu
MALZEMELER
  • levrek

    2 adet
  • defne yaprağı

    2 diş
  • taze kekik

    4 dal
  • zeytinyağ

    4 yemek kaşığı
  • soya sosu

    6 yemek kaşığı
  • karabiber

    1/2 çay kaşığı
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    Temizlenmiş levrekleri bir tabağa alıp içerisine dedene yaprağı ve taze kekikleri ekleyin. Üzerine zeytinyağ, soya sosu ve karabiberi ekleyip başlığınızın her yerine sosu yedirin.

  • 2. Adım

    30 dk kadar dinlendirip yağlı kağıt serili bir fırın kabının içerisinde 180 derecelik fırında 25-30 dk pişirip servis edin.

  • 3. Adım

    Balığınız mutlaka taze olmalı.

  • 4. Adım

    Sosunuzun balığın her yerine ulaşmasını sağlayın.

  • 5. Adım

    Mutlaka sosu sürüp biraz dinlendirin.

  • 6. Adım

    Fırının önceden ısıtılmış olmasına dikkat edin.

  • 7. Adım

    Balığınızın yapışmaması için mutlaka yağlı kağıt kullanın.

  • 8. Adım

    Taze baharatlar kullanmak balığınızın lezzetini arttırır.

  • 9. Adım

    Balığınızı fansız programda pişirin.