1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
4,00/5Toplam: 1 Oy
view 1.716
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Muhallebi, tatlı denince akla gelen ilk seçeneklerden biridir. Mis gibi süt kokusu, yumuşacık kıvamı ile tadan herkesi mutluluğa boyar. Öyle ya; eski zamanlardaki birçok aşkın muhallebicide başlamasının asıl nedeni belki de tarafların öncesinde mükemmel bir muhallebi yemiş olup keyiflerini yerine getirmiş olmalarıdır, ne dersiniz?

Hadi! Aşklara yaraşır, mükemmel bir muhallebiyi bu kez kendi ellerinizle hazırlayın; çünkü sıradaki videomuzda bunun için gerekli olan tüm detaylar hazır!

Mükemmel bir muhallebi hazırlamak istiyorsanız bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın! Mükemmel bir muhallebi nasıl yapılır, muhallebi yaparken nelere dikkat edilmelidir, muhallebi kıvamının kusursuz olması için püf noktaları nelerdir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz videomuzu hemen izleyin. Şimdiden kolaylıklar dileriz!

YAPILIŞI:

1. Sütü bir tencerenin içerine ekleyin ardından şeker, nişasta ve unu ekleyip çırpın ve ocağın altını açıp kıvam alana dek pişirin.
2. Ocak’tan alıp vanilya ve tereyağını ekleyip, soğutarak servis edebilirsiniz.
.
. üf noktaları
1. Damla Sakız’ı veya sevdiğimiz aromatik tatlar ile birlikte pişirilebilirsiniz.
2. Daha iyi bir kovam ve renk vermesi için isteğe göre yumurta sarısı ekleyebilirsiniz.
3. Kaplara bölüştürdükten sonra üzerini stres film ile kapatıp soğutursanız muhallebinizin üzeri kabuk kabuk olmaz.
4. Kıvamının iyi olması için kıvam alana kadar sürekli karıştırın.

EN ÇOK İZLENENLER