Mükemmel Poşe Yumurta Yapma Kılavuzu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,00/5 Toplam: 1 Oy
view 3.952
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
1

Poşe Yumurta Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Yemek yapmaya bu kılavuzu incelemeden başlamayın! Her hafta yayınlanacak serimizin bu haftaki bölümünde görünümü ile göz alan, lezzeti ile iştah açan nefis poşe yumurta yapımında dikkat etmeniz gereken püf noktalarını sizin için derledik.

Her gün mutlaka bir öğünde yumurta yiyenler, yumurtasız duramayanlar yaklaşın! Yumurta aşkının bambaşka olduğunu, onu her yemekte her farklı şekilde çok sevdiğinizi biliyor, bu yüzden sizi yepyeni nefis bir alternatif ile tanıştırıyoruz! Karşınızda poşe yumurta!
Son günlerde gittikçe popüler olan poşe yumurta, beyaz kısımları tam pişmiş, sarı kısımlarının ise akışkan bir kıvama sahip olduğu, düşük kalorili iyi bir protein kaynağı! Suda pişirme anlamına gelen poşe sayesinde yumurta, yağsız bir şekilde pişiyor ve hem çok hafif hem de çok leziz bir alternatif haline geliyor.

Siz de hoş bir sunuma en az lezzet kadar önem veriyorsanız bu kılavuzu dikkatlice inceleyin deriz. Kaşığınızı daldırdığınızda içinden akan sarısı sayesinde suffle’yi andıran poşe yumurta ile iştahları kabartıp damakları hoş etmek için poşe yumurta nasıl yapılır, mükemmel poşe yapımı yumurta tarifi, iyi bir poşe yumurta için öneriler, poşe yumurta yapımında nelere dikkat edilmeli, poşe yumurta pişirirken önemli olan nedir, poşe yumurta hazırlanışı, ev yapımı poşe yumurta, poşe yumurta hazırlarken dikkat etmeniz gereken tüm ipuçları ve tüm detaylar videomuzda!
Her hafta başka bir yemeğin kılavuzunu sunacağımız video serisinin yayınlanacak yeni bölümü için takipte kalın. Keyifli seyirler!

Poşe Yumurta Yapımı:

1. Poşe yumurta pişirmek için tencere içine su ilave ederek kaynamaya bırakın.
2. Su kaynadığında altını kısarak fokurdamasını önleyin. İçine yaklaşık 2 kaşık sirke ilave ettikten sonra yumurtayı bir kase içerisinde kırarak yavaşça suya bırakın.
3. Üç dakika pişireceğiniz yumurtayı kevgir yardımı ile beyazlarını içeri tarafa toplayarak pişirin. Böylece yumurtanın beyazı dağılmayacaktır.
4. Yuvarlak ve opak bir kıvama gelen yumurtayı kevgirle dikkatlice aldıktan sonra fazla suyunu süzüp servise hazır hale getirebilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER