Mükemmel Tavuk Haşlama Kılavuzu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
totalCook
Toplam
prep
Hazırlama
fork
Kişi
0

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

İçeriği ile doyurucu ama hafif, aynı zamanda yapımı ile pratik bir öğün hazırlayayım, diyenlerin kurtarıcısı olan tavuk haşlama yemeğinin en mükemmel haliyle tanışmak için bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın!

Tane tane dökülen pilavın ya da kavrulan sebzelerin yanına çok yakışacak, isteyenlerin salata içerisinde de keyifle tüketebileceği mükemmel tavuk haşlamanın tüm lezzet sırlarına ulaşabileceğiniz bu kılavuza bayılacağınızdan eminiz.

Siz de mükemmel tavuk haşlama nasıl pişirilir, tavuk haşlama nasıl yapılır, tavuk haşlama yapmanın püf noktaları nelerdir? gibi soruların cevaplarına ulaşmak için hemen videomuzu izleyin. Keyifli seyirler ve kolaylıklar!

YAPILIŞI:

1. İlk olarak sebzeleri ve yağı bir tencerenin içerisine ekleyip kavurun. Tavuğu, suyu, karabiberi ve defne yaprağını ilave edip, tavuk haşlanana kadar iyice pişirip ocaktan alıp servis edebilirsiniz. Gerekirse aralarda su ilavesi yapabilirsiniz.
2. Sebzeleri iyice kavurun.
3. Sarımsakları kabuğuyla atarsanız daha aromatik bir tat elde edebilirsiniz.
4. Suyunuz mutlaka oda sıcaklığında olması gerekir.
5. Taze baharatlar kullanmaya özen gösterin.
6. Tavuğunuzu haşladıktan sonra suyunu süzüp kullanabilirsiniz.
7. Uzun süre kısık ateşte pişirmeye özen gösterin.

EN ÇOK İZLENENLER