MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Mükemmel Tavuk Haşlama Kılavuzu
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK0'DK
  • PİŞİRME0'DK
  • KİŞİ SAYISI0 Porsiyon

İçeriği ile doyurucu ama hafif, aynı zamanda yapımı ile pratik bir öğün hazırlayayım, diyenlerin kurtarıcısı olan tavuk haşlama yemeğinin en mükemmel haliyle tanışmak için bu kılavuzu incelemeden işe başlamayın!

Tane tane dökülen pilavın ya da kavrulan sebzelerin yanına çok yakışacak, isteyenlerin salata içerisinde de keyifle tüketebileceği mükemmel tavuk haşlamanın tüm lezzet sırlarına ulaşabileceğiniz bu kılavuza bayılacağınızdan eminiz.

Siz de mükemmel tavuk haşlama nasıl pişirilir, tavuk haşlama nasıl yapılır, tavuk haşlama yapmanın püf noktaları nelerdir? gibi soruların cevaplarına ulaşmak için hemen videomuzu izleyin. Keyifli seyirler ve kolaylıklar!

Mükemmel Tavuk Haşlama Kılavuzu
MALZEMELER
  • zeytinyağ

    5 yemek kaşığı
  • kuru soğan

    1 adet
  • sarımsak

    2 diş
  • pırasa

    1 dal
  • havuç

    2 adet
  • kereviz yaprağı

    3 dal
  • bütün tavuk

    1 adet
  • tane karabiber

    1 yemek kaşığı
  • defne yaprağı

    1 adet
  • taze kekik

    4 dal
ADIM ADIM TARİF
  • 1. Adım

    İlk olarak sebzeleri ve yağı bir tencerenin içerisine ekleyip kavurun. Tavuğu, suyu, karabiberi ve defne yaprağını ilave edip, tavuk haşlanana kadar iyice pişirip ocaktan alıp servis edebilirsiniz. Gerekirse aralarda su ilavesi yapabilirsiniz.

  • 2. Adım

    Sebzeleri iyice kavurun.

  • 3. Adım

    Sarımsakları kabuğuyla atarsanız daha aromatik bir tat elde edebilirsiniz.

  • 4. Adım

    Suyunuz mutlaka oda sıcaklığında olması gerekir.

  • 5. Adım

    Taze baharatlar kullanmaya özen gösterin.

  • 6. Adım

    Tavuğunuzu haşladıktan sonra suyunu süzüp kullanabilirsiniz.

  • 7. Adım

    Uzun süre kısık ateşte pişirmeye özen gösterin.