Muz Kızartması Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3,50/5 Toplam: 6 Oy
view 2.565
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Muz Kızartması Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Domestik ve leziz bir tarife dersiniz? Muz kızartması tarifi MigrosTV’de. Muz kızartması ve daha fazla özel lezzetler için bizi takip etmeye devam edin. Mutfakta harikalar yaratacağınız lezzetli ve pratik tarifler, kısa zamanda sağlıklı menüler yaratacağınız öneriler, tüm püf noktaları ile MigrosTV’de.

Püf noktası:

Hazırlanan hamurun buzdolabında bekletilerek soğutulması, Muz kabuğunun daha çıtır olmasını sağlayacaktır.

Muz Kızartması Yapımı:

1. Muz ve nişasta dışındaki tüm malzemeleri pürüzsüz bir şekilde el çırpıcısı ile karıştırın.
2. Krepten biraz daha koyuca bir hamur elde edin ve hazırladığınız bu hamuru 15 dakika kadar buzdolabında bekletin.
3. Muzun kabuklarını soyun büyüklükleriyle orantılı olarak 3 yada 4 eşit parça halinde kesin.
4. Nişastayı yayvan bir kabın içine alın.
5. Derince bir tavada yağı kızdırın.
6. Muzları önce nişastaya daha sonra hamura bulayın ve pembeleşinceye kadar kızartın.
7. Sunum aşamasında arzu ederseniz bal veya çikolata sosu kullanabilirsiniz.

EN ÇOK İZLENENLER