MENUKAPAT

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

MigrosTV video dünyasına ulaşmak, online tiyatro oyunlarını izlemek ve kadın akademisi platformuna erişmek için üye girişi yapınız

Giriş Yap/Üye Ol

Cep telefonu doğrulama
555 555 55 55
Cep telefonuna gelen SMS şifresini girerek doğrulama işlemini tamamlayın.
Aradığım Şey
Muz Reçeli
TARİFİ HAZIRLAYAN
MİGROSTV
FAVORİLERİME EKLE
BAŞLARKEN
  • HAZIRLIK15'DK
  • PİŞİRME30'DK
  • KİŞİ SAYISI8 Porsiyon

Tatlı tariflerinde çokça tercih ettiğimiz, meyvelerin en lezzetlisini bu kez kahvaltıların vazgeçilmezi olacak bir reçel için kullanacak çocuktan yetişkine herkesin kalbini çalacağız! Nefis meyvemiz muzu daha da tatlandırıp önce minik minik kavanozlara doldurmaya, sonra da minik kaselerden kızarmış ekmek üzerlerine doğru bir yolculuğa çıkarmaya hazırsanız detaylara geçelim.

Muzları güzelce dilimledikten sonra biraz şeker, biraz su, biraz da çubuk tarçın ile tencerede güzelce kaynaştırıp birbirlerinde lezzetlenmeye bırakıyoruz. Sonrasında ise kaşık kaşık yemek isteyeceğiniz bir sonuca ulaşıyoruz. Eğer siz de kahvaltıyı reçelsiz düşünemeyenlerdenseniz ya da “Ben bu reçeli pasta ve kurabiyelerde bile kullanırım” diyorsanız tam size göre olan tarifimizin detayları için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

 

Muz Reçeli
MALZEMELER
  • muz

    1 kg
  • toz şeker

    400 gr
  • çubuk tarçın

    2 adet
  • limonun suyu

    1/2
  • vanilya

    1 paket
  • su

    1 su bardağı