Muz Reçeli
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5
1,00/5Toplam: 1 Oy
view 714
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
8

MALZEMELER

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Tatlı tariflerinde çokça tercih ettiğimiz, meyvelerin en lezzetlisini bu kez kahvaltıların vazgeçilmezi olacak bir reçel için kullanacak çocuktan yetişkine herkesin kalbini çalacağız! Nefis meyvemiz muzu daha da tatlandırıp önce minik minik kavanozlara doldurmaya, sonra da minik kaselerden kızarmış ekmek üzerlerine doğru bir yolculuğa çıkarmaya hazırsanız detaylara geçelim.

Muzları güzelce dilimledikten sonra biraz şeker, biraz su, biraz da çubuk tarçın ile tencerede güzelce kaynaştırıp birbirlerinde lezzetlenmeye bırakıyoruz. Sonrasında ise kaşık kaşık yemek isteyeceğiniz bir sonuca ulaşıyoruz. Eğer siz de kahvaltıyı reçelsiz düşünemeyenlerdenseniz ya da “Ben bu reçeli pasta ve kurabiyelerde bile kullanırım” diyorsanız tam size göre olan tarifimizin detayları için hemen videomuzu izleyin. Şimdiden afiyet olsun!

YAPILIŞI:

1. Muzların kabuklarını soyup ince ince doğrayın.
2. Bir tencereye tüm malzemeleri ekleyip kısık ateşte kıvam alana kadar 30-35 dk kaynatın.
3. Kavanozlara döküp tüketebilirsiniz.Piştikten sonra isterseniz blenderdan geçiripte tüketebilirsiniz

EN ÇOK İZLENENLER