Muzlu Magnolia Tarifi
6 votes, average: 4,50 out of 56 votes, average: 4,50 out of 56 votes, average: 4,50 out of 56 votes, average: 4,50 out of 56 votes, average: 4,50 out of 5
4,50/5Toplam: 6 Oy
view 11.010
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
5

Muzlu Magnolia Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Nefis tatlı önerileri 10 TL altı tariflerle MigrosTV’de! Meyve ile lezzetlenen nefis magnolia tarifimizi kaçırmayın.

Püf noktası:

Tatlıyı, kısık ateşte ve sürekli karıştırarak pişirmeye özen gösterin.

Servis önerisi:

Kullandığınız muz ve bebe bisküvisi miktarını arzu ettiğiniz oranda arttırabilir, tatlıyı daha büyük bir servis kasesinde de hazırlayabilirsiniz.

Muzlu Magnolia Yapımı:

1. Derin bir kaba aldığınız toz pasta kremasını soğuk süt ilavesiyle karıştırıp soğuması için buzdolabına kaldırın.
2. Küçük bir mutfak robotuna aldığınız bebe bisküvilerini küçük kırıklar haline getirin.
3. Soğuk süt, krema, toz şeker, buğday nişastası, un, yumurta sarısı ve vanilyayı geniş bir tencereye alıp bir çırpıcı yardımıyla karıştırın. Pürüzsüz bir hal alan tatlı karışımı kısık ateşte pişirin.
4. Kıvam alan tatlı karışımı oda sıcaklığında bekleterek soğutun. Önceden hazırladığınız pasta kreması ve labne peyniri ilavesiyle karıştırın.
5. Kabuğunu soyduğunuz muzu ince ince dilimleyin. Servis kaselerine öncelikle hazırladığınız tatlı karışımdan sonrasında bisküvi kırıkları ve muz dilimlerinden yerleştirin. Üzerini tatlı karışımıyla kapatıp aynı işlemi tüm servis kaselerine uygulayın.
6. Buzdolabında beklettiğiniz tatlıları soğuk ve arzuya göre dondurma ilavesiyle servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER