MBLOG | MigrosTV Blog Sayfası

Yüzme Öğrenmenin 6 Püf Noktası

mblog_image

Yaz geldi, şimdi en iyi aktivite şehrin karmaşasından ve bunaltan sıcaklarından kaçıp serin sulara vücudunuzu bırakmaktır diyor hayallere dalıyorsunuz;fakat o da ne? Aklınıza birden yüzme bilmediğiniz geliyor! Şimdi ne mi olacak? Mesela yazımızın detaylarını inceleyip yüzme öğrenmeye koyulmak iyi fikir olabilir. Belki de bunca zamandır gözünüzü korkutan yüzmeyi öğrenmekonusubu önerilerlebirden kolaylaşacak ve siz de derin sularda süzülmeye hazır hale geleceksiniz. Nasıl mı? İşte detaylar.

DEVAMINI OKU

Haftanın Lezzetli 7 Yeni Tarifi!

mblog_image

7 enfes tarif ile yine sizlerleyiz! 1- Peynir Topları Peynir sevmeyen çocuklara, kahvaltıda yeni seçenek arayan keşifseverlere, peynirsiz yapamayan, kahvaltıya bayılan herkesi sıradaki tarifimizi uygulamaya davet ediyoruz! Peynir severlere; Peynir topları tarifi  2- Mükemmel Muhallebi Yapma Kılavuzu Muhallebi, tatlı denince akla gelen ilk seçeneklerden biridir. Mis gibi süt kokusu, yumuşacık kıvamı ile tadan herkesi mutluluğa […]

DEVAMINI OKU

Yoğurdun En Çok Yakıştığı 5 Yemek

mblog_image

Sofralarımızın mucizesi olan yoğurt; iskelet sağlığından vücuttaki yağ yakımını hızlandırmasına kadar faydalı birçok etkisi ile çocuktan yetişkine herkesin mutlaka tüketmesi gereken seçenekler arasında yer alır. Eğer siz de yoğurdun lezzetine ve güzel etkilerine inanıyorsanız bu listeye bayılacaksınız demektir!  İşte yoğurt sevmeyenlerin bile bu tariflerle denediğinde yoğurda bir şans vereceği, yoğurt ile en çok yakışan 5 yemek…

DEVAMINI OKU

Diyette Yemek Saatleri ile İlgili 6 Bilgi

mblog_image

Diyet sürecinde, hedeflediğimiz kiloya daha hızlı ulaşabilmenin yollarını arar dururuz. Hangi besinler metabolizma hızını artırır, hangi besinler detoks görevindedir gibi birçok soru aklımızı kurcalar durur. Peki bu süreçte tercih ettiğiniz besinler kadar bu besinleri hangi saatlerde tükettiğinizin de son derece önemli olduğunu biliyor musunuz? Yemek saatleri ile vücut ritminizi denk getirdiğinizde daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde kilo vermeniz mümkündür. Nasıl mı? Gelin detaylara birlikte bakalım…

DEVAMINI OKU

Peynir Altı Suyu Hakkında 4 Önemli Bilgi

mblog_image

Genellikle ürün etiketleri üzerinden tanıdık olduğunuz peynir altı suyu hakkında gerekli bilgilere sahip misiniz? Tükettiğimiz birçok besinin içerisinde kendine yer bulan peynir altı suyu hakkında gelin daha yakından bilgi sahibi olalım…

DEVAMINI OKU

Yağ Çekmeyen Patlıcan Kızartması İçin Bunları Yapın

mblog_image

Patlıcan kızartması, sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olmasının yanı sıra diyet bozduran bir seçenek olmasıyla da bilinmektedir. Durumlar böyle olunca hem bu lezzetten vazgeçmek istemeyenler hem de kilo kontrolünü elden bırakmamaya gayret edenler için çözüm önerilerini bu başlık altında derleyelim istedik. Gelin, patlıcan kızartması yaparken daha az yağ çekmesi için alabileceğiniz önlemlere birlikte bakalım…

DEVAMINI OKU

Malta Eriğinin 7 Faydası

mblog_image

Yenidünya, muşmula isimleriyle de bilinen Malta eriği; mayhoş lezzeti ile özellikle çok tatlı meyve sevmeyenlerin gözde seçenekleri arasındadır. Hem lezzeti hem de faydaları ile gönüllerde taht kuran Malta eriğinin faydalarının neler olduğunu yazımızın devamında öğrenebilirsiniz. İşte detaylar…

DEVAMINI OKU

Ofis Masasına Koyabileceğiniz 6 Çiçek

mblog_image

Uzun mesai saatlerini geçirdiğiniz ofis ortamında çeşitliçiçekler bulundurmak hem göz zevkiniz hem de çalışma performansınız açısından oldukça önemlidir; ancak detaylı bakım istemeyen bir çiçeğe sahip olmaközellikle çiçek bakımı ile arası pek iyi olmayanlar için iyi olacaktır. Peki nedir o bakımı ile yormayıp ofis için ideal çiçek seçenekleri, gelin birlikte bakalım…

DEVAMINI OKU

Gluten Nedir? Hangi Besinlerde Bulunur?

mblog_image

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz glüten; malzemelerin birbirini tutmasını sağlayan, hamurdaki güçlü yapının kaynağı olan bir proteindir. Bu protein hamura güzellik kazandırsa da insan sağlığına zararlı olup bağırsak ve sindirim problemlerine yol açabilmektedir. Özellikle bazı hastalık grupları kousunda özel hassasiyet gerektirdiği için dikkatli tüketilmesi hatta mümkünse hiç tüketilmemesi gerekir. 

DEVAMINI OKU