MBLOG | MigrosTV Blog Sayfası

Kemik Suyu Nasıl Hazırlanır?

6 Ağustos

mblog_image

Kemik suyu, et ya da tavuk kemiklerinin kaynatılmasıyla elde edilen sudur. Tek başına da
tüketilebildiği gibi çorba, sos, pilav gibi birçok yemek çeşidine katılarak da tüketilmektedir.
Yemeklere hem lezzet hem de sağlık katan, çocuktan yetişkine herkese güç veren
malzemelerden biri olduğu için her mutfakta yerini alması önemlidir.

DEVAMINI OKU

Diyet Salatanızı Zenginleştirecek 7 Malzeme

4 Ağustos

mblog_image

Siz de öğünlerinizde salata tüketmekten vazgeçemeyenlerdenseniz; fakat salatayla pek
doymuş hissedemiyorsanız sıralayacağımız öneriler size iyi gelecek.

DEVAMINI OKU

Kurban Bayramı Sofralarında Yer Verebileceğiniz 6 Nefis Etli Yemek

mblog_image

urban Bayramı; paylaşılan yemekler, uzayan sohbetler, uzun zamandır
görülmeyen sevilenlerle doyasıya kavuşmalar demektir. Keyifler yerine gelir,
damaklar tatlanır, iyiliğin keyfine varılır.

DEVAMINI OKU

Temmuz Ayının En Tatlısı Şeftaliyle Yapabileceğiniz 6 Nefis Tarif

mblog_image

Şeftali sizin de gözde meyvenizse onu en güzel şekilde kullanabileceğiniz,
tadına daha da âşık edecek bu tariflerimize bayılacaksınız. Ne mevsimin en taze
şeftalileri ne de siz bekleyin diye hemen yazımızın detaylarına geçelim.

DEVAMINI OKU

6 Püf Noktasıyla Pepeçura Nasıl Yapılır?

mblog_image

Yunanistan’da ”Moustalevria” ismiyle bilinen pepeçura, siyah üzümle yapıldığı gibi zaman
zaman böğürtlenle de yapılabilir. Birçok tatlıya göre çok daha hafif bir içeriğe sahip olan
pepeçura, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek tatlılardandır.

DEVAMINI OKU

Sıcaklara Karşı Mücadelede En Ferah 6 İçecek

mblog_image

Yaz ayları geldiğinde vücudumuzun su ihtiyacı da artmaya başlar. Bu nedenle
hem kaybettiğimiz su miktarını dengelemek hem de sıcaklara karşı ferahlamak
için bol sulu gıdalar ya da lezzetli içeceklere yöneliriz.

DEVAMINI OKU

Yaz Aylarında Yapabileceğiniz 6 Farklı Reçel Tarifi

mblog_image

Siz de kahvaltı sofrasını süsleyen renk renk reçellere hayransanız, bir dilim
kızarmış ekmekle onlara koşuyorsanız ve kaşık kaşık tüketmemek için kendinizi
zor tutuyorsanız şimdi sıralayacağımız nefis reçel tarifleri sizin için gelsin.

DEVAMINI OKU

Yazın Keyfini Katlayacak 6 Farklı Limonata Tarifi

26 Haziran

mblog_image

Yaz ayları nefis bir limonata olmadan geçmez! Sallanan salıncak keyfine, havuz
başı saatlerine, yoğun geçen günün ardından kanepeye yayılışlara en güzel
şekilde eşlik eden lezzettir limonata. Hem vitamin deposudur hem de serinlik
etkilidir.

DEVAMINI OKU

Yaz Keyfinizi Katlayacak 6 Farklı Soğuk Kahve Tarifi

26 Haziran

mblog_image

Sıcak havalar iyiden iyiye bastırmaya başlayınca beslenme şeklimizde de köklü
değişiklikler yaşamaya başlarız. Kış aylarına göre daha hafif yiyecekler ve
soğuk içecekler favorilerimiz arasında yer almaya başlar. Bu değişimler, kahve
tutkunlarının seçimlerinde de etkili hale gelir. Çoğu zaman sıcak kahve tercih
edenler, yaz aylarıyla birlikte soğuk kahveler tercih etmeye başlarlar.

DEVAMINI OKU