MBLOG | MigrosTV Blog Sayfası

Evde Çikolata Yapmanın Püf Noktaları

7 Ağustos

mblog_image

Çikolata; çocuktan yetişkine herkesin bayıldığı, ufacık parçasıyla bile mutluluk
hormonu salgılatmaya yeten lezzetlerden biridir. Bitterinden sütlüsüne,
fındıklısından fıstıklısına tüm çeşitleriyle damaklara bayram yaşatır. O halde
gelin, bu bayramı biraz daha katlayalım. Nasıl mı? Elbette, kendi çikolatamızı
kendimiz yaparak!

DEVAMINI OKU

Evde Kolayca Yapabileceğiniz 5 Cips Sosu

5 Ağustos

mblog_image

Güzel bir film keyfi, leziz cipsler olmadan olmaz. Leziz cipsler ise birbirinden
güzel soslar olmadan tamamlanmaz. Eğer siz de keyifli anlarınızda cips
tüketmeye bayılıyorsanız cipslerin lezzetini, sizin keyfinizi katlayacak sos
önerilerimizle hemen tanışmalısınız!

DEVAMINI OKU

Kurban Bayramı Sofralarında Yer Verebileceğiniz 6 Nefis Etli Yemek

mblog_image

urban Bayramı; paylaşılan yemekler, uzayan sohbetler, uzun zamandır
görülmeyen sevilenlerle doyasıya kavuşmalar demektir. Keyifler yerine gelir,
damaklar tatlanır, iyiliğin keyfine varılır.

DEVAMINI OKU

Keten Tohumu Nasıl ve Nerelerde Kullanılır, Faydaları Nelerdir?

mblog_image

Ülkemizde de bolca yetişebilen bu bitki; linamarin, protein ve sabit yağlar
bakımından oldukça zengin. Siz de beslenmenizde bitkisel seçeneklere ağırlık
veriyorsanız keten tohumu, tanışabileceğiniz en şifalı gıdalardan biri olabilir.
Peki, keten tohumu nasıl kullanılır? Keten tohumunun insan sağlığına olan
faydaları nelerdir?

DEVAMINI OKU

Kurban Bayramı Sofraları için Hazırlayabileceğiniz 5 Farklı Tarif

mblog_image

Sevdiklerinizle buluştuğunuz, koyulaşan sohbetlerin eşlik ettiği bayram sofralarının keyfi
bir başkadır. Özlem giderir, sevgi tazeler, birlikte olmanın ve bir bayram daha görmenin
mutluluğuna varılır. Manevi güzelliklerin yanı sıra nefis tariflerle de tamamlanması gerekir.

DEVAMINI OKU

Nohut Suyu (Aquafaba) Nasıl Yapılır, Faydaları ve Kullanım Alanları Nelerdir?

mblog_image

Aquafaba; özellikle son yıllarda vegan beslenme tarzının da yayılım
göstermesiyle epey popüler hale gelen, yumurta ikamesi olarak kullanılan en iyi
seçeneklerden biridir. Kendisinden pastadan, mayoneze kadar birçok tarifte
yararlanılır.

DEVAMINI OKU

Nohut Unu Nasıl Yapılır, Faydaları ve Kullanım Alanları Nelerdir?

mblog_image

Nohut unu; birçok tarifte kullanılabilen, glütensiz ve içeriğiyle çok besleyici un
çeşitlerinden biridir. Beyaz unu aratmayan bir lezzete sahip olmasıyla da lezzet
avcıları için de ideal bir seçenektir. Çölyak

DEVAMINI OKU

Temmuz Ayının En Tatlısı Şeftaliyle Yapabileceğiniz 6 Nefis Tarif

mblog_image

Şeftali sizin de gözde meyvenizse onu en güzel şekilde kullanabileceğiniz,
tadına daha da âşık edecek bu tariflerimize bayılacaksınız. Ne mevsimin en taze
şeftalileri ne de siz bekleyin diye hemen yazımızın detaylarına geçelim.

DEVAMINI OKU

6 Püf Noktasıyla Pepeçura Nasıl Yapılır?

mblog_image

Yunanistan’da ”Moustalevria” ismiyle bilinen pepeçura, siyah üzümle yapıldığı gibi zaman
zaman böğürtlenle de yapılabilir. Birçok tatlıya göre çok daha hafif bir içeriğe sahip olan
pepeçura, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek tatlılardandır.

DEVAMINI OKU