Hindistan Cevizli Rulo Pasta

Hazırsanız başlıyoruz! Rondodan geçmiş bisküvilerinizi, kakaoyu, kremayı hazır edin çünkü nefis bir tatlı tarifi yapıyoruz. Misafirleri tarifin peşine düşürecek bu lezzeti mutlaka deneyin.

rulo-pasta

Hazırlama süresi: 20 dakika + 2 saat bekleme

Pişirme Süresi: 5 dakika

porsiyon sayısı: 8-10

Malzemeler

-2 paket petibör bisküvi

-2 su bardağı süt

-1/2 su bardağı şeker

-1.5 yemek kaşığı kakao

-50 gram tereyağı

-1 paket vanilya

-İç Malzemesi

-1 su bardağı süt

-1 paket krem şanti

-2 su bardağı hindistan cevizi

Üzeri İçin

-1 paket sütlü çikolata

Yapılışı

1. Tencereye yağ, süt ve şekeri koyarak hafifçe ısıtın ve ocağın altını kapatın.

2. Bisküvileri rondodan geçirin.

3. Sıvı karışıma kakao ve bisküvileri ilave edip yoğurun.

4. Krem şantiyi süt ile çırpıp hazır hale getirin. Hindistan cevizini içine katıp karıştırın.

5. Streç filmi tezgaha serin bisküvi karışımını üzerine yayarak koyun.

6. Üzerine streç film koyarak merdane ile inceltin.

7. Hindistan cevizli şantiyi üzerine spatula yardımı ile yayın.

8. Streç filim yardımıyla sıkıca rulo şeklinde sarın.

9. Buzdolabında en az 2 saat bekletin.

10. Üzerine eritilmiş çikolata dökün.

11. Dilimleyerek servis yapabilirsiniz.

12. Afiyetler olsun.

Servis Önerisi:

Dilerseniz üzerine pasta süsleme şekerleriyle renk katabilirsiniz.