Kolay Pasta Tarifi

Petibör bisküviyi rondodan geçirdik, sıcak çikolata ile süsledik. Butik pastaneleri aratmayan bir pasta hazırladık. Kolay ve lezzetli tarifi mutlaka deneyin.

petibor-pasta

Hazırlama süresi: 20 dakika

Bekleme süresi: 1 saat

Porsiyon sayısı: 6

Malzemeler

-2 Paket petibör bisküvi

-1 su bardağı süt

-1 su bardağı pudra şekeri

-2 yemek kaşığı kakao

Üzeri İçin

-80 gram bitter çikolata

Yapılışı

1. Bisküvileri rondodan geçirin .

2. Derin bir kaba pudra şekeri, kakao ve sütü koyun ve iyice karıştırın.

3. İçine rondolanmış bisküviyi boşaltıp kaşıkla karıştırarak hamur haline gelmesini sağlayın.

4. Streç filmi tezgaha serin.

5. Üzerine karışımı boşaltıp rulo şeklinde sarın.

6. Dondurucuda 1 saat kadar bekletip çıkartın.

7. Dilimler halinde kesin.

8. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin.

9. Dilimleri tek tek çikolataya batırın ve servis tabağına dizin.

10. Arzu ederseniz üzerini antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz.

Servis Önerisi:

Düzgün bir kenar ve lezzet için pastayı soğuk olarak servis edin ve soğuk iken kesin.