Oğlak Kebabı Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
4,03/5 Toplam: 3.075 Oy
view 29.973
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Oğlak Kebabı Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bu kez farklı bir tarifle karşınızdayız; Oğlak Kebabı. Oğlak etini MigrosTV mutfağında pişirdik; tadı da sunumu da nefis oldu. Lezzetli detaylar için videomuzu izleyin.

Oğlak Kebabı Yapımı:

1. Oğlak kapama etlerimizi yıkayıp düdüklü tencereye yerleştiriyoruz.
2. Etlerin üzerine 1 bardak soğuk su, naneyi ve tuzu da ekliyoruz.
3. Düdüklü tencerenin kapağını kapatıp 50 dakika pişiriyoruz.
4. Fırın tepsisine (tercihe göre borcam da kullanabilirsiniz) sırasıyla soğanları, pırasaları ve havuçları doğruyoruz.
5. Düdüklü tencerede pişen etlerimizi de sebzelerimizin üzerine yerleştiriyoruz.
6. Üzerine tenceredeki et suyuna 1 tatlı kaşığı salça ve 1 tatlı kaşığı nane koyarak etlerin üzerine döküyoruz, 200 dereceye ısıttığımız fırına koyuyoruz.
7. 20 dakika sonra etlerin diğer tarafını çeviriyoruz ve 20 dakika daha pişiriyoruz. Yemeğimiz hazır.

EN ÇOK İZLENENLER