Paça Çorbası Tarifi
4.008 votes, average: 4,31 out of 54.008 votes, average: 4,31 out of 54.008 votes, average: 4,31 out of 54.008 votes, average: 4,31 out of 54.008 votes, average: 4,31 out of 5
4,31/5Toplam: 4.008 Oy
view 60.743
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
6

Paça Çorbası Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Bu çorba, lezzeti sayesinde sadece kemik değil kalp kırıklarına da iyi geliyor!

Paça çorbasının çoğu zaman kemiklerimizde oluşan kırık çıkıklarda “Aman paça çorbası ye evladım, çabuk kaynar kemiklerin. Hemencecik iyileşiverirsin.” şeklinde gündeme gelişine pek çoğumuz aşinadır. Kelle paça çorbasının kırık ve çıkıklarda tedavi edici olduğuna dair henüz bir araştırma mevcut değildir. Yani kırık çıkık gibi bir sorunun olup az hareket edebildiğiniz zamanlarda böylesine yüksek kalorili bir çorbayı ne kadar tercih edeceğiniz kısmı sizin tercihinize bağlı; ama ara sıra damak ve mideleri şenlendirmek için epeyce iyi bir seçenek olduğu kesin. Yetişkinler için olan faydası tartışılır; ama gelişim çağındaki çocuklar için özellikle kemiklerin güçlenmesi konusunda muhteşem bir protein kaynağı olduğu bir gerçek. Kalorisini de göze alıp yapmaya hazırsanız, detaylar videomuzda.

Paça çorbası nasıl yapılır, paça çorbası faydaları, paça çorbası tarifi, paça çorbasını nasıl yaparım, paça çorbası kolay yapımı, pratik paça çorbası tarifi ve daha birçok çorba MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın!

Püf Noktası ;

  • Çorbayı acılaştırmaması için paçalar ve gerdan piştiği sırada oluşan kefleri bir kaşık yardımıyla almanız gerekir.
  • Bu çorbanın birkaç yapım şekli vardır. Arzu edilirse etler düdüklü tencerede pişirilip, didiklenip çorbanın içerisine konup servis edilebilir.

Paça Çorbası Yapımı:

1. Kaynayan suyun içerisine 1 adet soğan, kuzu gerdan ve paçalar atılır. Onların pişmesi 1 saati bulacaktır.
2. Ardından başka bir kap içerisinde terbiyesi için yumurta sarısı, un, sirke ve limon suyu alınarak yoğun bir kıvama gelene kadar karıştırılır.
3. Daha sonra etler piştikten sonra terbiye tencere içerisine alınır ve karıştırılır.
4. Servisi için bir sos tenceresi içerisine yağ eritilip kırmızı biber eklenir ve servis tabağındaki çorbanın üzerine dökülür.
5. En son ezilmiş sarımsak ile sirke karıştırılarak çorbaya eklenir ve sıcak bir şekilde servis edilir.

EN ÇOK İZLENENLER