Palamut Buğulama Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
2,00/5 Toplam: 2 Oy
view 2.512
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Palamut Buğulama Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Balıkların en güzelidir palamut. Seveni, sevmeyeninden çok daha fazladır. Her pişirme şekline gülümseyerek göz kırpar ve sonsuz bir lezzet sunar. Her pişirme şekliyle güzel olacağı inkâr edilemez tabii; ama buğulamanın da bir kızartmadan daha faydalı olacağı kesin. Şöyle leziz ve hafif bir akşam yemeği hazırlayayım, diyorsanız palamut buğulama en iyi alternatiflerden biri. Balıklar, buğulama ile hem besin değerini kaybetmesin hem de evinize ağır bir koku bırakmasın. O halde sezonun en lezzetli palamutları, en taze sebzeleriyle birleşsin ve lezzet şöleni başlasın.

Palamut buğulama tarifi, palamut buğulama nasıl yapılır, palamut buğulama yapımı, palamut buğulama evde nasıl yaparım, palamut buğulama hazırlanışı ve daha birçok leziz tarif MigrosTV videolarında.

Palamut Buğulama Yapımı:

1. İlk olarak tarife sebzelerin kabuklarını soyup doğrayarak başlayabilirsiniz.
2. Tüm sebzeleri yuvarlak olacak bir şekilde ince ince doğrayın ve borcam içerisine biraz zeytinyağı dökün.
3. Ardından patatesleri dizin ve tuz , karabiber, sarımsak ve defne yaprağı ilave edin.
4. Daha sonra her kata bu şekilde işlem uygulayarak sırasıyla diğer sebzeleri de üst üste dizin.
5. Sebzeleri dizdikten sonra takoz halde kesilmiş balıkları sebzelerin aralarına sıkıştırarak dizin.
6. Borcamın üzerini folyo ile kapatarak önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin.
7. Ardından folyoyu alıp 15 dakika kadar daha pişirin ve sıcak halde servis edin.

EN ÇOK İZLENENLER