Palamut Tava Tarifi
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0,00/5Toplam: 0 Oy
view 566
totalCook
Toplam
cook
Pişirme
prep
Hazırlama
fork
Kişi
4

Palamut Tava Malzemeleri

SATIN AL

Sanal Market Seçtiğiniz ürünler, Migros Sanal Market ile tek tıkla kapınızda.

Balık mevsimi denince aklına ilk olarak “Palamut bu sene çok olacak mı acaba?” sorusu gelen palamut sevenleri burada mı? Size harika bir önerimiz var! Izgarası ayrı, buğulaması ayrı güzel olan palamut; bu kez sofranıza kızartma olarak geliyor.
Eğer ki balık mevsimindeyseniz “Bugün ne pişirsem?” diye düşünmeniz ayıp olur. Çıkılır bir pazar turuna ya da balık tutmaya; kurulur en faydalı en nefis sofralar!
O hâlde bugünkü sofranızın yıldızı, balıkların şahı olan palamut olsun mu? Mevsimin en leziz, en faydalı balıklarından biri olan palamutu güzelce dilimleyip kızgın yağa atıyor hem lezzet hem de fayda dolu bir sofra kuruyoruz. Nar gibi kızaran palamut dilimlerinin yanına bol roka, bol soğan, taptaze yeşillikler de eklerseniz daha mükemmel bir başka seçenek çok zor bulunur. Hadi o zaman palamutları kapın gelin ve videomuzu izleyin, şimdiden afiyet olsun!

Palamut tava tarifi, palamut tava nasıl yapılır, palamut tava yapılışı, palamut tava hazırlanışı, palamut tava nasıl hazırlanır, ev yapımı palamut tava, nefis palamut tava, kızartma palamut tarifi, palamut nasıl kızartılır ve daha birçok balık tarifi MigrosTV videolarında. Bizden ayrılmayın.

Palamut Tava Yapımı:

1. Palamutları yıkayın ve süzgeçte bekletin.
2. Mısır unu, normal un, tuz ve karabiberi harmanlayın, ardından bu harca balıkları güzelce bulayın.
3. 5 dakika kadar bekletin; tavaya 1 çay bardağı kadar sıvı yağ ekleyip ısınmasını bekleyin, balıkları üzeri kızarana kadar pişirin.

BUNLARI DA SEVEBİLİRSİNİZ

EN ÇOK İZLENENLER